CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.MED-ONLINE.RO

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.med-online.ro, de către potențialii vizitatori și/sau beneficiari ai serviciilor oferite de către acest site, cât și condițiile de utilizare a software-ului de programare pacienți online prezent în acest site și condițiile de desfășurare a ”Consultului” sau a ”Consilierii psihologice” online. Accesând, navigând pe acest site și/sau utilizând software-ul de programare pacienti online și/sau efectuând un ”Consult” sau ”Consiliere psihologică” online, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea site-ului www.med-online.ro și/sau a oricarei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, care guvernează relația legală dintre deținatorul site-ului, medicii și psihologii colaboratori și ”Utilizatorii” sau ”Clienții” acestuia. Prin programare la un ”Consult” sau ”Consiliere psihologică” online, acceptați condițiile de desfășurare a acestuia descrise în acest document.Aveți dreptul să nu fiți de acord cu acești termeni, caz în care nu utilizați acest site și/sau nu vă programați pentru ”Consult” sau ”Consiliere psihologică” online.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul www.med-online.ro este un site care conține informații medicale în domeniul psihiatrie cât și psihologie, informații despre medicii și psihologii colaboratori ai C.M.I Dr.Stanciu Bogdan, o modalitate de programare și consult online, prin intermediul rețelei de internet, în domeniul psihiatrie adulți ( persoane peste 18 ani, împliniți în ziua consultului) și psihologie adulți și psihologie copii și copii cu nevoi speciale, efectuate de către cadre de specialitate avizate de către organele competente. ”Consultul” reprezintă sesiunea de 30 minute în care medicul psihiatru specialist/primar în specialitatea Psihiatrie adulți comunică prin instrumente software de comunicare video și audio cu ”Clientul”, considerat cu această denumire ca fiind orice persoană fizică sau juridică care achită taxa de consult, denumită ”Preț”, și își folosește cunoștințele medicale pentru a emite un diagnostic corect psihiatric și un tratament adecvat. ”Consilierea psihologică” reprezintă sesiunea de 30 de minute în care psihologul specializat în Analiză comportamentală copii sau psihologul clinician Psihologie Generală comunică prin instrumente software de comunicare video și audio cu ”Clientul”, considerat cu această denumire ca fiind orice persoană fizică sau juridică care achită taxa de consult, denumită ”Preț”, și își folosește cunoștințele psihologice pentru a orienta și consilia ”Clientul” , pentru a obține cea mai buna stare psihologică a acestuia. ”Consultul ” și/sau ”Consilierea psihologică ” sunt realizate prin video-call, prin intermediul programelor agreate de către site, în condițiile care se regăsesc în detaliu în articolul “Condiții consult ” din secțiunea LEGAL a acestui site. ”Consultul” sau ”Consilierea psihologică” sunt realizate în baza unei programări din partea clientului, doar prin intermediul software-ului de programare din site-ul www.med-online.ro, accesând link-ul ”Programare online” din site. ”Consultul” și ”Consilierea psihologică” au o durata individuală de 30 de minute.”Consultul” medical are ca finalitate stabilirea unui diagnostic psihiatric și emiterea către ”Client” a unei rețete semnate și ștampilate de catre medicul specialist psihiatru, a unei scrisori medicale și a unei scheme de tratament, toate respectând formatele impuse de catre C.A.S( Casa de Asigurări de Sănatate). ”Consilierea psihologică” are o durată de 30 de minute, și are ca finalitate stabilirea unui diagnostic psihologic, stabilirea unui plan de tratament și management al cazului. Toate informațiile transmise de către beneficiarul consultului, numit ”Client” sunt procesate de catre administratorul site-ului conform legislației în vigoare.

PRETUL SERVICIILOR OFERITE DE CATRE SITE

Prin termenul de ”Preț” se înțelege costul financiar exprimat în moneda națională a Romaniei, RON. Accesarea, navigarea, consultarea informațiilor de pe acest site nu crează nici un fel de obligație de plată asupra ”Utilizatorului”. Programarea la consult online implică achitarea taxei de consult ales, și anume 250 RON pentru ”Consult Psihiatrie Adulți” și 150 RON pentru ”Consiliere Psihologică Copii”, de către beneficiar, care devine astfel ”Client”. Prețurile afișate sunt cele finale, iar modificările în timp ale acestora vor afișate cu cel puțin 10 zile calendaristice înainte de intrarea lor efectivă în vigoare.Prețul respectiv va fi achitat doar cu card bancar, prin intermediul software-ului de programare online din acest site, care va rula la accesarea butonului ”Programare online”, prin intermediul platformei securizate si specializate NETOPIA – MOBILEPAY. Achitarea acestuia va continua cu finalizarea programării și primirea unui mail de confirmare la adresa de e-mail furnizata de beneficiar, care devine astfel ”Client”. Orice alta formă de plată, numerar, plata prin SMS, ordin de plată nu sunt agreate și nu vor fi acceptate ca fiind valabile și nu crează nici un fel de obligație legală din partea C.M.I Dr.Stanciu Bogdan. La cerere, conform legilor în vigoare, C.M.I Dr.Stanciu Bogdan emite factură fiscală ”Clientului”, și o trimite în căsuța poștală electronică a acestuia.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI ȘI SERVICIILOR ACESTUIA

C.M.I Dr.Stanciu Bogdan nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software care rulează în acest site, asupra paginilor site-ului sau asupra datelor personale colectate pentru desfășurarea activității medicale a C.M.I Dr.Stanciu Bogdan prin intermediul www.med-online.ro

C.M.I Dr.Stanciu Bogdan deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software de programare sau orice forma din conținutul site-ului, încălcând astfel legile în vigoare.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea C.M.I Dr.Stanciu Bogdan, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fară o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.med-online.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului, cât și ale softului de programare clienți sunt deținute de către C.M.I Dr.Stanciu Bogdan. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului fără un acord scris în prealabil din partea C.M.I Dr.Stanciu Bogdan, prin administrator Dl. Stanciu Bogdan.

Accesul și utilizarea paginii www.med-online.ro sunt gratuite și au scopul de a informa utilizatorul despre activitatea profesionala a deținatorului, iar video-consultul sau vide-consilierea oferite în cadrul acestui site au prețul afișat în mod clar atât în site cât și în secțiunea “Programare Online” din partea dreapta sus a site-ului, și explicat pe larg în secțiunea ”PRETUL SERVICIILOR OFERITE DE CATRE SITE” din acest document.

Informațiile prezente pe www.med-online.ro sunt de interes public, în specialitatea psihiatrie cât și psihologie copii și copii cu nevoi speciale sau psihologie adulți. Prin termenul de ”Utilizator” se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa paginile site-ului www.med-online.ro. Prin termenul de ”Client” se înțelege orice persoană fizică sau juridică care se programează la un video-consult online efectuat de către detinatorul sau colaboratorii acestui site și achită taxa de consult prin intermediul procesatorului de plăți cu care acest site are contract de colaborare.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la activitatea medicala a C.M.I Dr.Stanciu Bogdan, campanii, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Singurul aspect ferm este prețul consultului medical sau al consilierii psihologice, care va fi cel afișat la momentul respectiv pe site, și nu poate suferi modificări în momentul programării la consult a clientului, cât și regulile de desfașurare a unui consult/consiliere, care vor fi explicate pe larg în documentul ”Conditii consult” din sectiunea ”LEGAL” a site-ului.

Conținutul paginii web www.med-online.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de colaboratorii acestuia nu reprezinta o consultație juridică în sensul Legii nr.5/1995.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor C.M.I Dr.Stanciu Bogdan, cât și programarea ”Clientului” la acestea, prin intermediului soft-ului de programare care se poate accesa prin butonul de ”Programare online” din site. C.M.I Dr.Stanciu Bogdan nu acordă nici o garanție referitoare la :

– evitarea utilizării anevoioase,lente, sau a întreruperii conexiunii la internet a site-ului, atat în momentul vizionării conținutului acestuia cât și în cadrul video-consultului de specialitate.

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componenta care ar putea dăuna utilizatorilor, acest lucru fiind în totalitate responsabilitatea găzduitorului de domeniu web al site-ului.

Astfel, C.M.I Dr.Stanciu Bogdan nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a soft-ului de programare pacienți sau a folosirii incorecte a aplicației de plata cu cardul bancar implementată în site.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI ACESTUI SITE

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații medicale corecte și actualizate, cât și programarea ”Utilizatorului” sau a ”Clientului” la serviciile medicale oferite, și anume ”Consult” online sau ”Consiliere psihologică” online.

C.M.I Dr.Stanciu Bogdan nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toată diligența pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să își procure unul din consulturile medicale sau psihologice prezentate în site este rugată să contracteze aceste servicii prin intermediul butonului de ”Programare online” din cadrul site-ului, și să parcurgă toți pașii necesari pentru acest lucru. Orice altă formă de programare este nulă și nu crează obligații contractuale deținătorului sau colaboratorilor acestui site.

De asemenea, orice potențial ”Utilizator” sau ”Client” este rugat să se informeze asupra tuturor condițiilor ce guvernează relația dintre acesta si deținătorul acestui site sau medicii psihiatri și psihologii care colaborează cu C.M.I Dr.Stanciu Bogdan, asupra costurilor serviciilor acestui site și a necesarului tehnic pe care trebuie să îl dețină pentru ca aceste servicii să se desfașoare în condiții optime, specifiate clar în documentul ”Condiții consult” din sectiune ”LEGAL” a acestui site.

C.M.I Dr.Stanciu Bogdan nu face nici o declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut din site, a îndrumării sau a consultanței, nu își asuma nici o altă obligație de rezultat fată de nici o persoană, atât ”Utilizator” cât și ”Client”, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere, daună suferită ca urmare a utilizării conținutului acestui site, acestea fiind în totalitate produse prin voița liber manifestată a ”Utilizatorului” sau a ”Clientului”.

POLITICA DE RETUR

Produsul final livrat către ”Client”, prin intermediul Consultului Psihiatrie Online sau Consiliere Psihologie Online este o entitate intelectuală denumită ”Consult” sau ”Consiliere psihologică”, și nu are termeni de calitate definibili într-un mod neinterpretabil. Astfel, deoarece calitatea acestuia, claritatea informațiilor, gradul de aplicabilitate asupra ”Clientului” sunt variabile și interpretabile, considerăm că produsul livrat, și anume ”Consultul” sau ”Consilierea psihologică” sunt conform cu cerințele legale și morale dacă sunt efectuate într-un mod decent, folosind un limbaj decent, medicul sau psihologul care le efectuează depune toate eforturile și își folosește cunoștințele de specialitate pentru binele ”Clientului”, iar la final se emit actele clar menționate că vor fi emise pentru ”Client”. Practic, atâta timp cât medicul sau psihologul care presteaza un ”Consult” sau ”Consiliere psihologică” în urma unei programări a ”Clientului” prin intermediul site-ului www.med-online.ro respectă aceste reguli, C.M.I Dr.Stanciu Bogdan le consideră ca fiind conform cu cerințele legale si morale, iar acestea nu pot face obiectul unei politici de retur, nu se rambursează ”Prețul” achitat de către beneficiar, denumit ”Client” . De asemenea, refuzul de a parcurge cele 30 minute ale unei ședințe de ”Consult” sau ”Consiliere psihologică” din partea ”Clientului” din motive independente de medicul sau psihiologul care le efectuează nu reprezintă motiv de retur al ”Prețului”. Situațiile în care ”Clientul” are dreptul la rambursarea banilor achitați pentru un ”Consult” sunt prezentate în detaliu în documentul ”Condiții specifice consult online”, din secțiunea ”LEGAL” a site-ului www.med-online.ro.

GDPR SI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare și conține, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre ale acestui acord sunt invitate să intervină. Navigarea pe acest site cât și programarea la serviciile oferite de catre C.M.I Dr.Stanciu Bogdan reprezinta acordul ”Utilizatorului ” și/sau al clientului cu privire la acest act. C.M.I Dr.Stanciu Bogdan este înregistrat la A.N.S.P.D.P.C ca și operator autorizat de date cu caracter personal, nr.560 din 10/01/2019, și prelucrează orice fel de date cu caracter personal în conditiile stabilite de lege.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin acest site vi se cer informații personale, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră și/sau posibilitatea de a vă contacta și/sau posibilitatea de a efectua consulturile de specialitate în condițiile cerute de lege.

Natura informațiilor solicitate se referă la date personale ( nume, prenume, c.n.p, serie si număr buletin, adresa de e-mail ) cât și a unei copii a buletinului sau a cărți de identitate, sau la modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate serviciile oferite de catre C.M.I Dr.Stanciu Bogdan, iar refuzul la care aveți dreptul de a furniza aceste date constituie temeiul legal prin care C.M.I Dr.Stanciu Bogdan va trebui să refuze prestarea serviciilor prezentate în acest site.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor ”Utilizatorilor” sau ”Clienților” acestui site, informațiile cerute vor face obiectul stocării și prelucrării electronice conform legilor în vigoare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI SAU ALTE LEGATURI SOFTWARE

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri sau aplicații software, considerate de catre C.M.I Dr.Stanciu Bogdan necesare pentru efectuarea programarilor la serviciile oferite, fără ca unele dintre acestea să se afle sub coordonarea C.M.I Dr.Stanciu Bogdan. În cazul unor legături sau trimiteri, guvernează condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri, implementate de către administratorii acestora.

C.M.I Dr.Stanciu Bogdan nu poate garanta sau controla exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul www.med-online.ro.

CONDIȚII FINALE ASUPRA UTILIZĂRII SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.med-online.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestuia își manifestă acordul în mod expres si neechivoc pentru următoarele : prelucrarea acestor date și informații personale de către C.M.I Dr.Stanciu Bogdan; transmiterea de informații specifice campaniilor de marketing sau alte informații medicale de catre C.M.I Dr.Stanciu Bogdan către aceasta, prin intermediul poștei electronice; stocarea de date și informații personale în condițiile legii. În acest sens, C.M.I Dr.Stanciu Bogdan deține aviz de la A.N.S.P.D.P.C, nr.560 din 10/01/2019, ca operator de date cu caracter personal.

C.M.I Dr.Stanciu Bogdan se obligă conform legii să mențină confidențialitatea oricărei date sau informație cu caracter personal și să folosească aceste date doar în scopul realizării corecte a serviciilor oferite de aceasta prin intermediul www.med-online.ro.

Utilizarea în continuare a acestui site și /sau programarea la ”Consult” sau ”Consiliere psihologică” oferite prin www.med-online.ro constituie acordul expres si neechivoc al dvs., în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Prin acceptarea acestor termeni și condiții cât și pentru utilizarea site-ului și a software-ului de programare online vă asumați citirea și înțelegerea documentului ”Termenii si condiții” cât și acceptarea cadrului legal creat de catre acest document și respectarea acestuia în totalitate.