Psiholog clinician cu 10 ani de experiență în analiza comportamentală a copiilor cu nevoi speciale. Îmi desfășor activitatea clinică lucrând zilnic cu copii cu autism sau alte afectiuni psihice, consiliând și educand părinții acestora în sensul dezvoltării și menținerii unei relații cât mai armonioase și benefice pentru ambele părți, stabilind împreună scopuri și depășind limitele impuse de afecțiunile psihice ale acestora.

Consider că un psiholog clinician face o echipa solidă cu medicul psihiatru, indicațiile și explicațiile legate de nevoile fiecărui pacient ajutându-l pe acesta să ghideze terapia medicamentoasă mai țintit și mai ușor. Prin intermediul acestui site, părinții care au copii cu nevoi speciale, dar și orice părinte care consideră că ar beneficia de educație în ceea ce privește relația cu copiii săi poate să primească informatii utile de la distanță, prin intermediul video-consilierii.

Ar fi excelent ca și în cazul consultului psihiatric să aveți pregatite o serie de întrebări probleme de rezolvat sau scopuri de atins, chiar scrise, pentru a le discuta și a le rezolva împreună. În acest fel, fiecare video-consult va aduce un plus relației dvs. cu copilul sau copiii și va reprezenta un real beneficiu în cadrul familiei. Cred că orice graniță poate fi depașită, iar a fi parinte este un dar care poate fi valorificat și îmbunătățit prin educație de specialitate.

Video

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next