Ce este o video-consultație online?

Consult de specialitate prin video-call, efectuat de către medicii psihiatri sau de către psihologii echipei noastre, conform standardelor impuse de către legile și regulamentele medicale în vigoare, cu emitere de scrisoare medicală și rețetă, valabile pe teritoriul României.Detaliile pe larg le găsiți la pagina ”LEGAL” din acest site.

Cum procedez pentru a efectua o programare online?

Simplu și în siguranță, folosiți butonul de ”Programare online” din această pagină și urmați pașii din formularul de programare. Detaliile pe larg le găsiți în secțiunea ”LEGAL” din acest site.

Cum achit o programare online?

Cu card bancar, în cadrul procesului de programare, prin intermediul Netiopia Payments, într-un mod simplu și securizat.Detaliile pe larg le găsiți în secțiunea ”LEGAL” din acest site.

Reguli generale ale unei consultații sau consiliere online:

  • Clientul consultat să fie cel programat cu actul de identitate;
  • Ținuta și limbajul să respecte normele de bună purtare sociale;
  • Locația în care este clientul să fie lipsită de zgomote puternice;
  • Detaliile pe larg le găsiți în sectiunea ”LEGAL” din acest site.

Aspecte legale care guvernează consultul/consilierea online:

C.M.I Dr.Stanciu Bogdan, în calitate de administrator al www.med-online.ro respectă toate normele în vigoare privind legalitatea consulturilor, prelucrarea de informații cât și ghidurile de bune practici medicale. În acest sens consultați secțiunea ”LEGAL” pentru informații în detaliu.