Medic psihiatru specialist în psihiatrie adulți, cu specializare în cadrul Spitalului Universitar “Dr.Alexandru Obregia” Bucuresti, sub coordonarea Dna.profesor Dr.Nica Udangiu. Direcțiile de orientare moderne și managementul cazului pe termen lung sunt prioritățile mele profesionale, întelegerea afectiunii psihice dar și a persoanei care a dobândit-o sunt necesare oricărui medic pentru emiterea unui diagnostic pertinent cât și a unui tratament eficient, iar in psihiatrie acestea sunt obligatorii.

Cazurile care se prezintă la psihiatru au de foarte multe ori afecțiuni de natură organică, mai mult sau mai puțin investigate și cunoscute, pacientul are un istoric medical, iar înțelegerea acestuia și explorarea tuturor afecțiunilor sale ajută la orientarea corectă în psihiatrie.

Nu există un tratament corect universal, acesta trebuie adaptat fiecărui pacient în parte, de aceea recomand ca la orice prezentare la medic, inclusiv pentru video-call, să aveti pregatit istoricul dvs. medical, pentru că răspunsurile pe care le cautăm împreună pot sta uneori in informații minore, pe care le putem ignora. De asemenea, pentru că sanatatea este intr-o continuă oscilație, daca astăzi sunt echilibrat și bine, mâine poate să nu mai fie la fel, asa că, până la ameliorarea sau dispariția simptomelor recomand să păstrati legatura cu medicul curant, în orice domeniu.

Nu există medic bun sau mai puțin bun, există medic pentru fiecare tip de pacient, pentru fiecare fel de personalitate. Este foarte important să stabiliți și scopul vizitei la medic, chiar în scris, ca să fim orientați către rezultat. Cele mai comune scopuri sunt prea generale, de exemplu “sa mă fac bine”, iar acest lucru nu ajută, mai mult încurcă, așa că e bine ca primele cateva scopuri sa fie mult mai specifice, în psihiatrie câteva exemple ar fi “să dorm de la 4-5 ore la 8 ore”, iar în acest fel atât clientul cât și medicul știu ce au de făcut, iar dacă atingem acest scop este cu atat mai bine.

Vă asteptam pe site-ul www.med-online.ro pentru a vă programa la un consult video, online, la îndemâna oricărui deținător de telefon mobil sau computer conectat la internet, pentru a consulta exact ca și în clinică, doar ca la distanța. Freud, Kant, Jung, dar si Stahl, Leucht, Predescu, Romila, Maudsley, Bajenaru și altele. Le amestecăm, presărăm pasiune si vocație, experiență și dorință, și ne tratam cu această compoziție psihiatrică. Împreună depașim bariere!

Galerie Video